Forum

Инвестиране В Имоти...
 
Notifications
Clear all
Инвестиране В Имоти В Пукет: Пълното Ръководство
Инвестиране В Имоти В Пукет: Пълното Ръководство
Groupe: Enregistré
Inscription: 2024-03-04
New Member

A propos de moi

Плюсове: достъпна цена, лекота на управление и поддръжка, сложна инфраструктура. Минуси: ограничения върху правата на собственост за чужденци, по-малко поверителност. Плюсове: повече пространство и уединение, възможност за индивидуален дизайн. Минуси: по-висока цена, необходимост от управление на имота. Плюсове: Висок потенциал за приходи от наем. Минуси: голяма първоначална инвестиция, нужда от професионално управление. Плюсове: възможност за застрояване за индивидуални нужди. Недостатъци: трудности с правата върху земята, необходимост от познаване на местното законодателство. 1. Местоположение: избор на район в зависимост пукет от бобони целта на покупката (ваканция, отдаване под наем, постоянно пребиваване). Когато избирате подходящата вила, е важно да вземете предвид разнообразието от региони в Тайланд, всеки от които предлага свои собствени уникални възможности. Популярните дестинации включват Патая, Банкок, Пукет, Кох Самуи и Хуа Хин, където цените могат да варират значително. • Проверка на собственост, това включва Chanote - най-високата форма на документ за собственост, История на собственост и Проверка на тежести. • Правна подкрепа, наемане на квалифициран адвокат: Важно е да се свържете с адвокат, специализиран в недвижими имоти в Тайланд, който може да ви помогне да се ориентирате в сложните правни и регулаторни въпроси, свързани със закупуването на недвижими имоти. 3. Инфраструктура: достъпност до училища, отдалеченост от магазини и лечебни заведения.

Вечер обаче това място се преобразява. Движението на автомобили е блокирано, а районът около Bangla Road се превръща в пешеходна зона. Безброй бирени барове оживяват, а техните обитателки, местни момичета, се появяват, готови да разведрят останалите чужденци, изтощени от жаркото слънце. Посещението на тези бирени барове и разговорите с местни момичета е може би основното забавление на Bangla Road. Сред другите забавления си струва да се отбележи наличието на няколко go-go бара в стил Патая на Bangla Road, които обаче фатално изостават от заведенията в самата Патая. Всички тези барове отварят около 7 часа вечерта, а около 10 часа местните дискотеки започват да работят, които, подобно на местните бирени барове, си струва да разгледате или дори по-добре не само да разгледате, но и да се вдъхновите тяхната атмосфера и активно участват в техния бурен и пламенен живот. Трябва да се отбележи, че на Bangla Road има и други видове забавления. По-конкретно, Bangla Road е домът на един от двата боксови стадиона на Патонг, място, където можете да гледате битки на мачо тайландци и в същото време да оцените степента, до която пукет тайландският бокс е по-твърд и в някои случаи по-кървав от по-известния европейски аналог.

О, този "пеещ" пясък, за който "със сигурност трябва да посетите Карон!" " (цитат от туристи). Е, просто скърца под краката. Освен това за чувствителните към звуци е неприятно. Допълнение от HowTrip: ние също бяхме на почивка на Karon (има и статия за нашите отзиви за Karon Beach). От трите основни, Карон за нас е най-добрият плаж в Пукет. Пътуването от Патонг е приблизително 40 минути. Отзивите за Катя са добри. Но не обичам много плажа. Казват, че тук е тихо и спокойно. Те вероятно означават липсата на подпийнали младежи и Тагил. Плажът е малък. А почиващите през сезона са много! Така се образува същата малка купчина. Шезлонг върху шезлонг, турист върху турист. Няма оплаквания относно чистотата, инфраструктурата и красотата - пясъкът е подходящ, морето е синьо, пейзажите са живописни, аптеки, кафенета и топлообменници са наблизо. Защо бабите и дядовците, внуците и родителите и децата обичат Ката? Първият е „тихо и спокойно", вторият е плитко и постепенно навлизане във водата, третият е как се е случило и се предава от уста на уста.

2333 хектара джунгла. Основните върхове на този национален парк са Khau Phrathiu (тайландски 384 метра), Khau Bangpe (тайландски 397 метра и Khau Phara (тайландски 441 метра). Създаден през 1981 г. на северозападния бряг на Пукет, Национален морски парк Siri -Nat (пукет тайландски) )Плажовете, разположени на територията на Националния морски парк Сири Нат, и по-специално плажът Най Янг (пукет тайландски. Крайбрежните низини на северната и североизточната част на острова плавно се превръщат в сухи повърхности, заети от мангрови гори. Те често са разделени от доста широки приливни канали канали, наподобяващи малки естуари или наводнени долини. Бреговете на западното и източното крайбрежие, разчленени от заливи, имат различни морфологични характеристики. На брега на югоизточната част на острова, на тесни носове, разделящи открити заливи, можете да намерите тесни скални пейки, разположени на нивото на прилива. Тяхната ширина не надвишава 10 метра, но на самите носове ниски и тесни скалисти платформи могат да стърчат в морето на десетки метри. На западния бряг на острова бреговата ивица е сравнително редовно редуване на широки и открити заливи и носове. Заливите могат да проникнат в сушата на дълбочина до 5 километра, докато издатините са с по-скромни размери, но често продължават в морето като малки острови.

Местните риболовни водачи формират групи от до осем души и демонстрират своите умения и познания за района. Цената за наемане на лодка за морски риболов за един ден варира от 17 000 до 20 000 TNV. Езерният риболов е малко по-евтин. Такъмите и стръвта са включени в цената на услугите. Лодките тръгват за морски риболов главно от пристанище Чалонг. Езерният риболов се провежда в езерото Cheo Lan в националния парк Khao Sok. Най-доброто време за риболов в Пукет се счита за периода от март до ноември, когато кълването е най-активно и има възможност за улов на големи риби. „Полетът на Гибона" е популярна дейност в Пукет. Атракцията се състои от 28 платформи, свързани със стотици метри кабели, по които можете да се движите, закопчани със специални карабинери - ципове. Територията на парка е с площ от 80 000 кв.м. В Пукет има две атракции за бънджи скокове. Първият, Jungle Bungee Jumping, открит през 1992 г., се намира в Kathu, близо до Patong Beach, на територията на стари мини за калай, които са били наводнени. Атракцията е с височина 50 м и предлага стандартни, тандемни, катапултни и гмуркащи скокове.

Position

Travail

пукет от бобони
Réseaux sociaux
Activité du membre
0
Messages du forum
0
Topics
0
Questions
0
Réponses
0
Commentaire question
0
Aime
0
J'aime reçus
0/10
Vote
0
Messages blog
0
Commentaires du blog
Share:
EnglishFrenchGerman