Forum

Известни Кътове На ...
 
Notifications
Clear all
Известни Кътове На Тайландския Плаж, Снимани За Популярни Филми
Известни Кътове На Тайландския Плаж, Снимани За Популярни Филми
Groupe: Enregistré
Inscription: 2024-02-28
New Member

A propos de moi

Тайландският плаж е красиво място със своите бели пясъци, полет до тайланд топла вода и удивителни гледки. Това не е само място за отдих и релаксация, но също така и известна дестинация за снимане на филми. Много популярни филми са били заснети на различни кътчета от Тайландския плаж и са привлекли вниманието на хиляди зрители по целия свят.

 

 

Един от най-известните кътчета на Тайландския плаж е известен сред филмолюбителите, тъй като е бил избран за снимки в една от най-големите блокбастъри на всички времена. Този кът е бил използван за снимки във филма "Плажът" с участието на любимия актьор Леонардо Ди Каприо. Сцените на плажа откриват гледка към това магическо място, като представят идиличен пейзаж с палми, [empty] бял пясък и кристално чиста вода.

 

 

Друг известен кът на Тайландския плаж е привлякъл вниманието на режисьорите поради своята екзотична красота и уникална атмосфера. Този кът беше използван за снимки във филма "Двойна живот" с участието на Уил Смит. Сцените на плажа представят прекрасни залези над морето и панорамни гледки към джунглата, като създават магично и романтично настроение.

 

 

Тайландският плаж е истинско съкровище на ковчег с екзотични кътчета, Latosha Worthington които впечатляват своите гостоприемни красоти. Следните филми са били заснети на различни места на плажа и са добавили към приказното преживяване на много зрители: "Дяволът носи Прада", "Един живот заразно особен" и "Лара Крофт: Разрушителката на гробниците". Всяко кътче на Тайландския плаж има своя собствена магия и очарование, което го прави перфектното място за филмови снимки.

 

 

Известни кътове на Тайландския плаж

 

 

Тайланд е известен с красивите си плажове и топлите големи. Много от тях са станали популярни локации за снимане на филми и сериали. If you are you looking for остров ко самуи тайланд пътепис more about тайланд статуи have a look at our web-page. Ето някои от най-известните кътове на Тайландския плаж, [empty] които са привлекли вниманието на продуценти и зрители:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Място Филм/Сериал Забележителности
Мая Бей „Плажът" (2000) Бел пясък, палми, скали и кристално чиста вода.
Ко Пхи Пхи Лей „Изгубените" (2004-2010) Идиличния остров е дом на главремето в тайланд през ноемврините герои през първите три сезона.
Ко Тао „Рицар на деня" (2001) Красиви корали и буйно подводно богатство.
Хуай Рахам Бийч „Пиратите на Карибския море: отмъщението на Салазар" (2017) Плажната локация е използвана за сцени на кулминацията на филма.
Ко Самуи „За последно лято" (1995) Красивите плажове и пейзажи са зададени настроението на филма.

 

 

Тези кътове на Тайландския плаж предлагат прекрасни кулиси и впечатляващи гледки, които са често използвани за снимане на сцени в известни филми и сериали. Ако планирате посещение в Тайланд, не ги пропускайте, тъй като те ще Ви запленят с красотата си.

 

 

Места, снимани за популярни филми

 

 

Тайланд е популярна дестинация за снимане на филми и предлага няколко впечатляващи локации за известни картини от холивудския списък. Ако сте филмов фанат или просто обичате да се наслаждавате на красиви места, обиколете някоя от тези забележителности на Тайланд:

 

 

     

     

  • Плажът Мая Бей - известен със своята бела кристална пясъчна плаж и тюркоазено море, този плаж е знаменит от филма "Плажът" с Ди Каприо. Той представлява райско място за поклонниците на филма и любителите на красивите плажове.
  •  

     

  • Хардин Инсайлнд - ако сте фен на актьора Брус Уилис и сте гледали филма "Отмъстителен Кръг", няма как да не познавате мястото. То е малък остров, на който са необходими специални умения, за да се стигне до него. Светлините на градската атмосфера и сградите представляват идеално място за снимки и видео с изгряващото слънце върху хаотични улички.
  •  

     

  • Деревнята от филма "Дижонър" - малка рибарска деревня, предлагаща прекрасна гледка към дъжда реколта и стръмотични планини. Тя бележи значителната част от филма "Дижонър", където актьорите преживяват своите приключения и тайни. Мястото предлага спокойна атмосфера, истинска дълбочина и великолепна природа.
  •  

     

 

 

Тези места са само малка част от богатата кинематографска история на Тайланд и са превръщат вътрешната страна в бижу на гледките и преживяванията. Почувствайте се като звезда и открийте вълшебството на тези локации в Тайланд.

Position

Travail

тайланд статуи
Réseaux sociaux
Activité du membre
0
Messages du forum
0
Topics
0
Questions
0
Réponses
0
Commentaire question
0
Aime
0
J'aime reçus
0/10
Vote
0
Messages blog
0
Commentaires du blog
Share:
EnglishFrenchGerman